Dereboğazı Mahallesi Muhtarı Yurttan Kuru ve Başpınar Mahallesi Muhtarı Gürsoy Konuk, geçirmiş oldukları rahatsızlıkların ardından Tüm Hendek Muhtarlar Derneği ve Yönetimi tarafından ziyaret edildi. Ziyarette, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, hastalıkları nedeniyle zor günler geçiren muhtarlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Muhtarlara Geçmiş Olsun Ziyareti

Dereboğazı Mahallesi Muhtarı Yurttan Kuru'nun evinde ve Başpınar Mahallesi Muhtarı Gürsoy Konuk'un Muhtarlık Binası'nda gerçekleşen ziyarette, Muhtarlar Derneği ve Yönetimi adına Başkan Kadir Yağlı, muhtarlara acil şifalar dileyerek, dualarını iletti. Ziyaret, mahalle muhtarları arasındaki dayanışma ve yardımlaşma kültürünü pekiştirmenin yanı sıra, geçmiş olsun dileklerini iletmek amacıyla gerçekleştirildi.

Muhtarlara Geçmiş Olsun Ziyareti

Muhtarlar Derneği'nin bu tür ziyaretleri, mahalle muhtarları arasındaki iletişimi güçlendirmenin yanı sıra, topluluk içinde dayanışma ve yardımlaşma kültürünün önemini vurguluyor. Ziyarette dile getirilen duaların ve iyi niyet mesajlarının, hastalıklarıyla mücadele eden muhtarlara moral kaynağı olması bekleniyor.