16:03 Hendek Haber

Hendek Belediyesi, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

10:58 Hendek'te Vefat Edenler

Hendek İkramiye Mahallesinde , Yeni Mahallede , Kargalı Yeniköy Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 gün önce Spor

Kırşehir'de düzenlenen Üniversiteler arası Türkiye Karate Şampiyonası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı, göz kamaştıran performansıyla adından söz ettirdi.

1 gün önce Asayiş

Hendek’te Nisan ayı içerisinde meydana gelen taksirle yaralama, trafik kazası, iş kazası gibi bir çok olayın yer aldığı asayiş olaylarını sizler içinde derledik.

1 gün önce Hendek Haber

Orman Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde, çocukları ormanlar hakkında bilinçlendirmek amacıyla hazırlanan Yeşil Vatan Tırı, bu seferki durağını Sakarya İli'nde, özellikle de Hendek İlçesi'nde aldı.

1 gün önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Dereboğazı Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 gün önce Sağlık

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Oğuz Gıda A.Ş yetkilileriyle Kanser hastalığı ve sebepleri, kanserden korunma ve kanser taramaları konularında bilgiler paylaştı.

3 gün önce Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşlerinin yeni dönemi başlıyor.

3 gün önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Nuriye Mahallesinden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

4 gün önce Sakarya

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Toplantısı Yalova’da yapıldı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık Yabancı öğrencilere yönelik oluşturulan olumsuz gündeme ilişkin açıklama yaptı

Reklam Bloğu Reklam Bloğu