13 saat önce Hendek Haber

Hendek’te SUBÜ Meslek Yüksekokulu'nda güvenlik amiri olarak görev yapan Tamer Kebap, geçirdiği kalp krizi nedeniyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

18 saat önce Hendek Haber

Hendek Belediyesi, aile bağlarının güçlenmesi ve evlilik kurumunun devamı için önemli projeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

19 saat önce EĞİTİM

Fabrika Çalışanlarına Toplumun Sağlığı İçin Sürdürülebilirlik Eğitimleri kapsamında Dijital Bağımlılıkla Mücadele eğitimi verildi

19 saat önce Hendek'te Vefat Edenler

Bıçkıatik Mahallesinde , Bayraktepede Mahallesinde , vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

3 gün önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Yeni Mahallede vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

4 gün önce Asayiş

İlçemiz Sakarya Hendek’te çeşitli tarih ve saat dilimlerinde ilçe geneli Jandarma ve Polis bölgelerinde meydana gelen trafik kazası asayiş olaylarını sizler için derledik.

4 gün önce Spor

Bursa’nın Gemlik ilçesinde düzenlenen 5. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı adeta fırtına gibi esti. 4’ü birincilik olmak üzere toplam 11 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Hendekli sporcular, turnuvanın gözdesi oldu.

5 gün önce Hendek Haber

Yaz aylarında yoğun olarak kullanılan Halka acık alanlarda Hendek Sosyal işler müdürlüğüne bağlı ekipler temizlik çalışmaları gerçekleştirdiği duyuruldu. Yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi.

5 gün önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Güney Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

6 gün önce EĞİTİM

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü, “Hayat İçin ABC” Projesi kapsamında çocuklarda sağlık okuryazarlığı konusunda farkındalık yaratmaya devam ediyor. Hendek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen ve Hendek Müftülüğü’nün koordine ettiği eğitim, 6-11 yaş grubu çocuklara yönelik olarak düzenlendi.

Reklam Bloğu