Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü, sağlık konularına verdiği önem ile fark yaratmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, Hendek Hüseyinşeyh mahallesi sakinleri ve Deikın Fabrikası çalışanları için kanser taramaları ve Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü (SHM) bilgilendirmeleri gerçekleştirildi.

İlçe Sağlık Hendek'te kanser tarama konusunda bilgilendiriyor-2

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu faaliyet kapsamında, Hendek Hüseyinşeyh mahallesi sakinleri ve Deikın Fabrikası çalışanlarına kanser taraması yapılırken, aynı zamanda SHM tarafından sağlık konularında bilgilendirmeler yapıldı.

sukriye-tatarhan-İlçe Sağlık Hendek'te kanser tarama konusunda bilgilendiriyor-3

Bu önemli faaliyetlerin amacı, vatandaşların sağlık konusunda bilinçlenmeleri ve kanser taramalarının önemine dikkat çekilmesidir. Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü, sağlığın herkes için öncelikli olduğunu vurgulayarak, halk sağlığını korumak için faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

İlçe Sağlık Hendek'te kanser tarama konusunda bilgilendiriyor-3

Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahalle Muhtarı Sükriye Tatarhan İlçe Sağlık Müdüresi Dr. Fulya AKTAN KİBAR'a bir çiçek taktim ederken mahalle sakinleri yanı sıra Deikın Fabrikası çalışanları, bu faaliyetlerden oldukça memnun kaldıklarını dile getirerek, sağlık konularında daha fazla bilinçlenmek için benzer faaliyetlerin sıklıkla yapılmasını istediklerini belirttiler.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü, sağlık konularında yaptığı bu önemli faaliyetlerle vatandaşların sağlığına katkı sağlamaya devam ediyor.