KÖPRÜBAŞI IŞIKLARINDA ZİNCİRLEME KAZA!

Dün öğlen saatlerinde ilçemiz D-100 karayolu üzeri Köprübaşı ışıklarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine girdi. Her ne kadar kaza yoğun bir trafik noktasında meydana gelmiş olsa da, şans eseri yaralanan olmazken kazanın maddi hasarla atlatıldığını söylemek mümkün.

Hendek'te Zincirleme Trafik Kazası Yaşandı-2

Köprübaşı ışıklarında kırmızı ışığın yanmasını bekleyen bir panelvan minübüs, trafik ışıklarının açılmasını sabırsızlıkla bekliyordu. Bu sırada, hemen arkasında sırayla bekleyen 3 araç daha bulunuyordu. Fakat, kırmızı ışık altındaki bu sakin manzaraya son veren, aşırı hızla gelen ve Ferdi Sönmez idaresindeki 54 A** 5** plakalı araç oldu. Hızla yaklaşan araç, panelvan minübüse çarpması sonucu domino etkisi yarattı ve 5 araç birbiri ardına çarptı. Neyse ki, kazada yaralanan olmazken kaza maddi hasarla sınırlı kaldı.

Kazanın ardından trafik akışı kısa bir süreliğine aksadı. Ancak D-100 karayolu üzerinde görevli trafik ekibinin kaza tespit raporlarını tutması, karayolları ekiplerinin yolu temizlemesi ve araçların kaldırılması sonrasında trafik akışı normale döndü.

Trafik kazalarının sık sık hatırlattığı gibi, trafik kurallarına uyum ve dikkat, hepimizin güvenliği için hayati önem taşıyor. Güvenli sürüşler dileriz.