Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum Berber Necmi Dikici’nin eşi, Mehmet Dikici, Ahmet Dikici ve  Türkan Özer’in annesi, Merhum İbrahim Uyar’ın kız kardeşi, Merhum Ertuğrul, Mehmet ve Özgür  Uyar’ın halası, Sencer ve Mihrace Dikici’nin babaannesi, Tekelden Emekli Sevgi Dikici vefat etmiştir. 

Cenazesi Bugün Büyük Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Dereboğazı Mahallesi 1002 sok Şamdan cafe arkası 

Çamlıca Mahallesinden

Çamlıca Mahallesinden Merhum Dursun Sarı’nın eşi, Erhan Kansız ve Rahmi Çit ’in kayınvalidesi,  Muzaffer ve Ahmet Sarı’nın annesi, İsminaz Sarı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Çamlıca Yeşiller Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çamlıca Yeşiller Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Devlet hastanesi

Hendek Devlet hastanesi eski müdürlerinden Cafer AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karasu Yeni Mahalle Camiinde Kılınacak Öğlen Namazına Müteakiben Karasu Yenimahalle Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. 

Hendek Dereboğazı Mahallesinde ,  Çamlıca Mahallesi , vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.