Hendek Dikmen Mahallesinden

Dikmen Mahallesinden Merhum Esat Köseoğlu’nun eşi, Naci, ve Necmi Köseoğlu’nun annesi, Nazmiye Köseoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dikmen Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Dikmen Mahallesi  

Hendek Dereköy Mahallesinden

Dereköy Mahallesinden Merhum Celal Zandolu’nun eşi, Hasan, Aydın, ve İsa Zandolu’nun annesi, Ayşe Zandolu  vefat  etmiştir.Cenazesi Bugün Dereköy Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Dereköy Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Yayalar Mahallesinden

Yayalar Mahallesinden Merhum Murat Hafif’in kızı, İlyas, Ziyafettin ve ,İsmail Hafif’in kız kardeşi, Hüseyin ve Emre Aksoy’un annesi, Mecbure Aksoy vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yayalar Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yayalar Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres : Yayalar Mahallesi

Hendek Çakallık Mahallesinden

Çakallık Mahallesinden Tembiya Selahattin, Merhum Rahmi, Sefer, ve Yaşar Sezgin’in kardeşi, Telat, Sezai, Ayhan , ve Semih Sezgin’in amcası, Girinipha Sibel’in eşi, Tembiya Seyfettin Sezgin vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Çakallık Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çakallık Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Çakallık  Mahallesi

Hendek Dereköy Mahallesinde , Dikmen Mahallesinde , Yayalar Mahallesinde , Çakallık Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz