Hendek Çiftlik Mahallesinden

Çiftlik Mahallesinden Tekelden emekli Merhum İshak ve Huriye Adanır’ın oğlu, Merhum Erol Adanır‘ın Kardeşi, İsmail Adanır’ın abisi, Aysel Şanlı ve Ayşe Kaplan’ın Kardeşi, Samet, Onur ve Murat Adanır’ın amcası, Merhum Yazıcı Erdem Adanır, Mehmet ve Mustafa Sarıçayırlı’nın yeğeni, İbrahim Adanır vefat etmiştir.Cenazesi bugün Çiftlik Mahallesindeki hanesinden saat 12.00’da alınarak  Büyük Camisinde kılınacak Öğle namazına müteakip ilçemiz Aile  kabristanlığına defnedilecektir.  

Adres : Çiftlik Mahallesi camii yanı.

Hendek Çamlıca Yeşiller Mahallesinden

Çamlıca Yeşiller Mahallesinden  Süleyman Deniz’in eşi, Fahrettin İçken’in Kardeşi, Mehmet ve İbrahim Deniz’in annesi,  Emine Deniz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Yeşiller mahallesi camii’nde kılınacak Öğle namazına müteakip Çamlıca Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Çamlıca mahallesi Yeşiller santral yolu üzeri.

Hendek Çiftlik Mahallesinde ,Çamlıca Yeşiller Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz