Hendek Kızanlık Mahallesinden

Aslen Kızanlık Mahallesinden olup Başpınar Mahallesi kanara sokak (1117. Sokak) da ikamet eden Merhum Mevlut Çamur’ un oğlu, Merhum Burhan Çamur’un kardeşi, Necmi Çokkahraman ve Cavit Han’ın bacanağı, Ali İhsan Ancak’ın eniştesi, Muhammet Şentürk’ün kayınpederi, Fahrettin ve İsmail Çamur un amcası,  vagon fabrikasından emekli, Hasan Çamur vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 12.00 de Başpınar Mahallesi kanara sokak (1117. Sokak) daki hanesinden Alınarak Büyük cami’de kılınacak Öğle namazına müteakip ilçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir

Başpınar Mahallesi 1117 Sokak  ( kanara sokak )Mezbahane yukarısı

Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Hendek Belediyesinden emekli Merhum Akif Aydın’ın eşi, Ayhan, Uğur, Erkan ve Sakarya Arama Kurtarma Başkanı Erdal Aydın’ın Annesi, Turan, Orhan, Burhan ve Merhum Nejat Aydın’ın yengesi, Emrah Aydın’ın babaannesi Fatma Aydın vefat etmiştir.Cenazesi bugün Saat 14.30 da Dereboğazı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesindeki hanesinden alınarak Yeni Camide kılınacak ikindi namazına müteakip Hendek Yeni Aile kabristanlığına defin edilecektir.

Dereboğazı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi vanilya kafe 200 m yukarısı

Ordulu Karadere Köyünden 

Ordulu Karadere Köyünden merhum Mehmet, Yaşar ve Veysel Arslan’ın kardeşi, Hamza Arslan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gümüşova ilçesi Fatih caminde kılınacak öğle namazına müteakip Cumayeri aile kabristanlığına defnedilecektir.  Merhuma Allahtan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Aslen Hendekli olup

Aslen Hendekli olup İstanbul’da ikamet eden, merhum Ahmet ve Fatma İşgörür’ün oğlu, merhum Cemalettin, merhum İbrahim ve Hatice İşgörür’ün kardeşi, Ali ve Kenan İşgörür ’ün babası, Mehmet İşgörür vefat etmiştir. Cenazesi bugün İstanbul Maltepe’deki hanesinden alınarak Hendek Büyük Camiye getirilecek, Kılınacak ikindi namazına müteakip ilçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Taziyeler Büyük camide kabul edilecektir.

Hendek Kızanlık Mahallesinde , Dereboğazı Mahallesinde ,  Aksu Mahallesinde  , Dereboğazı Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz