Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum İbrahim Uyar’ın eşi, Merhum Ertuğrul Uyar, Mehmet Uyar ve Özgür Uyar’ın annesi, İsmail Baykal’ın teyzesi, Yavuz, Fatih, Namık, Mümtaz ve Köksal Yazar’ın halası, Merhum Yılmaz Yazar’ın kız kardeşi,  Mehmet ve Ahmet Dikici’nin yengesi, Barış Can Uyar ve İbrahim Uyar’ın Babaannesi, Sabahat Uyar vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden saat: 12,15 de alınarak Büyük Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Dereboğazı Mahallesi 1002 sok , Bellona mağazasının geçince ilk sol ara

Hendek Tekelden emekli Merhum

Tekelden emekli Merhum İshak Adanır’ın damadı, Merhum Erol, İsmail ve İbrahim Adanır’ın eniştesi, Ahmet ve Mehmet Şanlı’nın babası, İzmit İtfaiyesinden emekli, Ergün Şanlı vefat etmiştir.Cenazesi Bugün İzmit’ten Çiftlik Mahallesine hanesine getirilecek, Büyük Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Çiftlik Mahallesi , Otoban bağlantı ilk girişi

Hendek Dereboğazı Mahallesinden ,  Hendek Tekelden emekli Merhum vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.