"Bir Sakaryalı olarak şehrimin güzide ilçelerinden biri olan Hendek'te yine ilk günkü azimle görev yapacak olamnın heyecanını yaşıyorum. Önceliğimiz daima vatanımız ve geleceğimizin emanetçisi biricik çocuklarımızdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da niyetimiz ve gayretimiz hep bu doğrultuda olacaktır.

Bu vesileyle sevgili çocuklarımıza önce sağlık ve başarı; süreci başarıya ulaştırmada desteklerini çok önemsediğimiz, olmazsa olmazımız kıymetli velilerimize, öğrencilerini kendi evladı gibi gören çalışkan ve fedakar öğretmen arkadaşlarım ile tüm eğitim camiasına hayırlı bir eğitim öğretim yılı temenni ederim.

Engin KAHRAMAN"

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin KAHRAMAN  ; 1979 yılında Sakarya’da doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi Tarih ve Sınıf Öğretmenliği bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında Sakarya Üniversitesi Cumhuriyet Tarihi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

2002 yılında Akyazı ilçesinde göreve başladı. 2004 2009 yılları arasında Akyazı Topağaç İlköğretim Okulunda okul müdürlüğü yaptı. 2009 2014 yılları arasından Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yaptı. 

2014 2015 yılları arasında Adapazarı İlçesi Necdet Islar İlkokulunda okul müdürlüğü görevinde bulundu. Ağustos 2015 tarihinden itibaren İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Özel Kalem Müdürü, Şube Müdürü, Müdür Yardımcısı olan Kahraman İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etmektedir.