SEDAŞ, Sakarya Üniversitesi Öğrencilerini Ağırladı

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerini teknik gezi kapsamında ağırladı. Prof. Dr. Yılmaz Uyaroğlu rehberliğinde 43 öğrencinin katıldığı gezide, SEDAŞ'ın faaliyetleri ve sektördeki rolü hakkında kapsamlı sunumlar yapıldı.

SEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne bağlı Teknik Akademi yöneticileri, 20 bin kilometrekarelik bir alanda elektrik dağıtım hizmeti sundukları Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze bölgelerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutma gayretlerini vurguladı. Öğrencilere, elektrik dağıtım hizmetlerinin teknik teorik ve pratik yönleri hakkında bilgiler aktarıldı. Ziyaret boyunca, dağıtım faaliyetleri, teknolojik yatırımlar, yenileme ve bakım çalışmaları, şebeke üzerinde manevra yapma teknikleri ve iş güvenliği konularında detaylı bilgiler sunuldu.

Teknik gezinin sonunda Sakarya Üniversitesi öğrencileri, SEDAŞ yöneticilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti. Öğrenciler, bu tür teknik gezilerin sektöre yönelik bilgilerini artırmada ve teorik bilgilerini pratikte görmelerinde önemli bir rol oynadığını belirttiler.

Editör: Hendek Haber