Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Balıkesir’de düzenlenecek olan Ümit-Genç-U21 yaş altı Karate Şampiyonası öncesi kamp yapan sporcularla Selman Dede Piknik alanındaki etkinlikte bir araya geldi. İl ve İlçe Protokolünün katılım sağladığı etkinlikte konuşan Başkan Babaoğlu, “ Sizlere güvencimiz ve desteğimiz tam, haydi çocuklar sizlere inanıyoruz” dedi.

SELMAN DEDE PİKNİK ALANINDA

Balıkesir’de düzenlenecek olan Ümit-Genç-U21 yaş altı Karate Şampiyonası öncesi Selman Dede Piknik alanında düzenlenen moral etkinliğine Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Karate İl Temsilcisi Hikmet Şaha, İlçe protokolü, Antrenörler ve sporcular katıldı. İl ve ilçe protokolü masaları tek tek dolaşarak sporcularla sohbet edip başarı dileklerinde bulundu.

Sporcularla Hendek Selman Dede Piknik alanındaki bir araya geldi.

BAŞKAN BABAOĞLU: GÜVENCİMİZ VE DESTEĞİMİZ TAM

Balıkesir’deki Şampiyona öncesi sporun kalbi güzel Hendek’imizde sizleri misafir edip ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz diyerek söze başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Marka değerleri yüksek olan Hendek’imiz tarımda, sanayide, turizmde ve aynı zamanda sporda da kendisini ispatlamış bir ilçemizdir. Göğsünüzde taşıdığınız bayrağın sorumluluğunu farkında olarak bizleri gururlandıracağınızdan şüphemiz yok. Sizlerin başarılarından tüm Türkiye’nin istifade edeceğini bilerek çalışmanızı sürdürdüğünüzü takip ediyorum bu gerçekten gurur verici. Bizlerde her zaman geleceğimiz olan siz çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.