Samsun'da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları, büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada, Hendek'i temsil eden sporcular 2 madalya ile şampiyonayı tamamladı.

Samsun'da İki Madalya ile Hendek'e döndüler

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularından Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Şimal Ekizoğlu, 59 kiloda şampiyon olurken, Hendek Akova Kalkınma Vakfı Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi öğrencisi Efe Kakış ise 55 kiloda Türkiye ikincisi oldu. Bu başarılarla Hendek Belediyesi Karate Takımı, bir kez daha kürsüde yer aldı.

Samsun'da İki Madalya ile Hendek'e döndüler

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, başarılı olan sporcularını gururla kutladı. Antrenörler, sporcuların her turnuvada gösterdiği performansın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sporcularımızın emeklerinin karşılığını almak bizi gururlandırıyor. Her maçta daha iyi performans gösteriyor, mücadele ediyor ve başarıyoruz. Ekip olarak sporcularımızı en iyi şekilde destekleyip üst seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkese ve sporcu velilerimize teşekkür ediyoruz. Başkanımız Turgut Babaoğlu'na da bu başarıyı armağan ediyoruz." şeklinde konuştular.

Hendek Belediyesi Karate Takımı, elde ettiği bu başarılarla spor camiasında adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.