Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Sakarya'da misafir olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Gözgeç, organizasyonun Türkiye'nin gelecekteki dünya şampiyonlarını çıkaracağına inandığını belirterek, bu kardeşlerin yeteneklerini bu maçlarda görmekten memnuniyet duyacaklarını söyledi. Sakarya'ya bu önemli organizasyonu vermelerinden dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Gözgeç, tüm sporculara başarılar diledi.

Sakarya’nın Ev Sahipliğini Boks Şampiyonası başladı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise Sakarya'nın "Dünya Bisiklet Şehri" ve "2023 Avrupa Spor Şehri" unvanlarına sahip olduğunu belirtti. Bu unvanları sadece isim olarak taşımanın yeterli olmadığını söyleyen İnanç, Sakarya'nın bu unvanları hak edecek organizasyonlar ve faaliyetlerle desteklemesi gerektiğini ifade etti. Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası'nın da bu organizasyonlardan biri olduğunu belirten İnanç, Sakarya'nın bu şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. İnanç, katılan tüm sporculara ve antrenörlere başarılar dileyerek, organizasyona katkı sunan tüm kurumlara teşekkür etti.

Sakarya’nın Ev Sahipliğini Boks Şampiyonası başladı

Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 63 ildeki 1400'e yakın sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana sahne oluyor. Sakarya'nın ev sahipliği yaptığı bu önemli organizasyon, boks severlerin büyük ilgisini çekiyor. Bir sonraki organizasyonlarda buluşmak ümidiyle, sporculara ve katkı sunan kurumlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.