ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Hendek Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan program ardından Ticaret Merkezi Konferans Salonunda devam etti.

KAYMAKAMLIK TÖREN ALANI

Hendek Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanını Vekâletten Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Sercan Candan, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekikçioğlu, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı. Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program daha sonra Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda devam etti.

Öğretmenler Günü Hendek’te Törenler İle Kutlandı-4

KUTLAMA PROGRAMI VE ÖDÜL TÖRENİ 

Hendek Kaymakamlık binası önünde gerçekleşen törenin ardından Sakarya Milletvekili Ali İnci ve ilçe protokolünün katılımıyla, Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda kutlama programı gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program ardından Aday öğretmenler adına Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe öğretmeni Ayşe Keşkekoğlu konuşma yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu’nun konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in Öğretmenler Günü Mesajı okundu.  Daha sonra sırasıyla Oratoryo Gösterisi, Müzik Dinletisi ve Öğrenci Şiirleri okundu. Aday Öğretmenlerin Yemin Töreni ve Hizmet Şeref Belgeleri Takdim edilmesiyle program son buldu.”

Öğretmenler Günü Hendek’te Törenler İle Kutlandı-2

Haber : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler