Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul yönetimi ve öğretmenleri ile birlikte Hendek MYO'yu ziyaret etti. Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nihat Kurt, misafirlere okul hakkında detaylı bilgiler verdi ve öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Ziyaret kapsamında sınıflar da gezilerek öğrencilere okulun atmosferi yakından tanıtıldı.

Meslek Yüksekokulu, Hendek’te okullarla faaliyetlerini sürdürüyor

Diğer bir etkinlikte ise Hendek MYO'nun 'Etkinlik Atölyesi Topluluğu' ve 'Gönüllülük Çalışmaları' derslerine katılan öğrenciler, Öğretim Görevlisi Sezgin Bıçak rehberliğinde Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret etti. Burada, 1’inci ve 2’inci kademe özel gereksinimli öğrencilerle bir araya gelindi ve koca ayak, halat çekme ve farkındalığın farkına var oyunları gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Müzik eşliğinde şarkılar söylendi ve öğrencilere özel olarak hazırlanan pasta ikramıyla buluşma sonlandırıldı.

Meslek Yüksekokulu, Hendek’te okullarla faaliyetlerini sürdürüyor

Bu anlamlı etkinlikler, SUBÜ Hendek MYO'nun sadece kendi öğrencilerine değil, çevre okullardan gelen öğrencilere de açık bir eğitim ve sosyal platform olarak işlev gördüğünü gösteriyor. Okullar arası işbirliği ve bu tür etkinlikler, öğrenciler arasında karşılıklı anlayışın artmasına, bilgi ve deneyim paylaşımına olanak tanıyarak eğitim ortamlarını zenginleştiriyor.

Meslek Yüksekokulu, Hendek’te okullarla faaliyetlerini sürdürüyor