Mengen de Düzenlenecek Festival İçin 6 - 7  Ekim Tarihlerinde Bolu Mengenn de Düzenlenecek olan Aşçılık Festivali İçin İstanbul dan pedalladılar, Hendek’te Mola verdiler. Hendek Beylice de Mola veren Atilla Atay Bisiklet Takımı D-100 karayolundan ilerleyerek Mengene ulaştı.

Proje Kapsamında D-100 Karayolu Üstünden İlerleyen Bisiklet Takımı İstanbul’ dan bisikletler ile yola çıkarak 2 etap halinde Bolu Mengene Ulaştı. 

Hendek de mola veren takım lideri Atilla Atay şunları belirtti ; “Eski Profesyonel Bisikletçi Aynı Zamanda Atilla Bisiklet Kulübü Var. Sabah 6 da İstanbul Kadıköy Den yola çıktı. Mengene gidiyoruz, mengen'de aşçılar festivali var. Oradaki yatılı öğrencilere bisiklet tahsis edeceğiz.Sürekli Farkındalık organizasyonları yapan bir bisiklet kulübüyüz. Boluya 45-55 kilometrelik mesafemiz kaldı. 11 de gerçekleştirilecek korteje katılcaz. Aynı günün gecesi dönüş yapacağız.” dedi. 

Kadıköyden Çıktılar Hendek’te Mola verdiler…

Atilla Bisiklet Takımı , Özen Makina Nın Katkılarıyla Bolu Mengen De Yatılı Öğrenim Gören Öğrencilere,  Temin Edilmiş Olan Bisikletleri Teslim Edeceklerini Belirtiler. 

Hendek Beylice Mahallesinde Mola Veren Bisiklet Takımı Çaylarını Yudumlamaların Ardından Yeniden Yola Çıktılar.