Hendek'te faaliyet gösteren Ziya Gökalp Ortaokulu, düzenlediği "İngilizce Beceri Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. İlçe genelindeki 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerini kapsayan yarışma, İngilizce öğretmenleri koordinatörlüğünde 11 farklı okuldan toplam 317 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

İngilizce Beceri Yarişmasinin Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yabancı dil ağırlıklı eğitim veren Ziya Gökalp Ortaokulu, öğrencilerin yabancı dile olan ilgisini artırmak ve dilin önemine vurgu yapmak amacıyla bu yıl ilk defa Hendek genelinde düzenlenen İngilizce Beceri Yarışması'na ev sahipliği yaptı.

Dereceye giren öğrenciler, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇÇİOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman YILKIN, Mehmet ARSLAN ve okul müdürlerinin katılımıyla düzenlenen ödül töreninde ödüllendirildi.

İngilizce Beceri Yarişmasinin Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇÇİOĞLU, yabancı dilin gün geçtikçe daha da önem kazandığını belirterek, dünyada etkili iletişimin yabancı dil bilmekten geçtiğini ifade etti. Yarışmada birinci olan öğrencilere hediyelerini takdim eden ÇEKİÇÇİOĞLU, ilçede gerçekleştirilen bu çalışmanın yabancı dil öğretimi konusunda farkındalık oluşturduğunu vurguladı.

İngilizce Beceri Yarişmasinin Ödülleri Sahiplerini Buldu

Okul Müdürü Özgür BAYLAN, öğrencilere yabancı dil öğrenmeye devam etmelerini tavsiye ederek, gelecekte yabancı dil bilmenin daha da önem kazanacağını belirtti. Ödül törenine katılan velilere teşekkür eden BAYLAN, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.