Hendek Aksu Mahallesinden

Aslen Aksu Mahallesinden olup Yeni Mahallede İkamet eden, Aksu Mahallesi Eski Muhtarı Merhum Şevki Dayıoğlu’nun oğlu, Hüseyin, Abdullah ve Orhan Dayıoğlu’nun Kardeşi, Yılmaz ve Yalçın Dayıoğlu’nun babası, Hasan Dayıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 12.00’de Yeni Mahalle 2184 sokak Selimiye Cami yanındaki i hanesinden Alınarak Büyük Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına 
Defnedilecektir.

Adres : Yeni Mahalle Selimiye Cami yanı, Mustafa Asım İlkokul okul karşısı 

Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalle İkamet eden Merhum Nurhan Öksüz’ün eşi, Şahin Öksüz, Nuriye Yıldız ve Esra Kalk’ın Annesi, Merhum Niyazi, Nimetullah, Nihat, Fadullah ve Abdullah Öksüz’ün yengesi, Servet Yıldız ve Zafer Kalk’ın kayınvalidesi, Nadiye Öksüz vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 12.00 ‘de Yeni Mahalle Osman Gazi Caddesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres : Yeni Mahalle Osman Gazi Caddesi Koçtaş karşısı fırın yanı

Hendek Muradiye Mahallesinden

Aslen Muradiye Mahallesinden olup Kemaliye Mahallesinde ikamet eden, Merhum Osman Çetinkaya’nın kızı, Merhum Tevfik Yeşildağ’ın eşi, İsmail, Süleyman ve Hasan Çetinkaya’nın amcasının Kızı, Hamdi ve Mehmet Yeşildağ’ın yengesi, Naci Sütlü’nün teyzesi, Zekiye Yeşildağ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 12.00’de Kemaliye Mahallesi 613 sokaktaki hanesinden alınarak Yeni Camiinde Kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Kemaliye Mahallesi 613 sokak Gül kop terminal yanı

Hendek Aksu Mahallesinde ,  Yeni Mahallede , Muradiye Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.