Hendek Kargalı Yeniköy Mahallesi’nden

Kargalı Yeniköy Mahallesi’nden Merhum Ekrem Atabek’in eşi, Cavit ve Zahit Atabek’in Annesi, Merhum Nuri,  Hayri ve Fikri Taşpınar’ın ablası, Bülent, Levent ve Umut Atabek’in babaannesi, Taner ve Şener Tekbaş’ın Anneannesi, Elmas Atabek vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Kargalı Yeniköy Mahallesi Camiinde kılınacak Öğlen Namazına müteakip Kargalı Yeniköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir.  

Adres : Kargalı Yeniköy Mahallesi

Hamitli Mahallesinden

Hamitli Mahallesi’nden Merhum Bekir Akıcı’nın gelini, Merhum Terzi İbrahim Akıcı’nın eşi, Merhum Ahmet Zengin’in kızı, Remzi, Fikri ve Zeki Zengin’in ablası, Bülent, Nagihan, Ruhan ve Reyhan Akıcı’nın Annesi, Fatine Akıcı vefat etmiştir. Cenazesi 19 Ocak Cuma günü İzmit Yarımca’daki hanesinden alınarak Hamitli Mahallesi Camiinde Kılınacak Cuma namazına müteakip Hamitli Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Kargalı Yeniköy Mahallesi’nde vefat  eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz