Hendek Kazımiye Mahallesinde

Aslen Kazımiye Mahallesinden olup Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Bloklarında ikamet eden, Merhum Nail Çatal’ın eşi, Hayati, Selma, Merhum Tuncay ve Ferhan Çatal’ın annesi, Sevim Çatal vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 11,30 Kemaliye Mahallesindeki hanesinden alınarak Kazımiye Mahallesi Orta 
Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Blokları

Hendek Servetiyle Mahallesinde

Aslen Servetiyle Mahallesi'nden olup, Rasimpaşa Mahallesi'nde ikamet eden, Merhum Şefik Hane’nin oğlu, Merhum Ömer ve Adnan Hane'nin abisi, Sağlık memuru Cihan Hane’nin babası, Ali Eryiğit, Ferhat Keleş, Yusuf Yaz ve Hüseyin Köle’nin kayınpederi, Kadir Bilgiç’in dayısı,  Seyfettin ve Sadettin Hane’nin Amcasının oğlu, emekli sağlık memuru, Hacı Alaattin Hane vefat etmiştir. Cenazesi Bugün, Saat 15,00 de Rasimpaşa Mahallesindeki hanesinden alınarak Servetiye Mahallesi'nde kılınacak ikindi namazını müteakip, servetiyle mahallesi Aile kabristanlığına Defnedilecektir.

Adres. : Rasimpaşa Mahallesi 6540 sokak Yeni Meskenler cami Çocuk Parkı yanı

Hendek Kazımiye Mahallesinde ,  Servetiyle Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.