Hendek Nuriye Mahallesinden

Nuriye Mahallesinden Necmi Çakmak’ın eşi, Muammer Aygen’in kız kardeşi, Mesut, Ayhan, Faik Çakmak, Kamil Nal, Süleyman Kalk ve Mustafa Yaman’ın yengesi, Maynur Çakmak vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Nuriye Mahallesi Caminde Kılınacak İkindi Namazına Müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir 

Adres. : Hendek Nuriye Mahallesi cami sokak

Hendek Yeniyayla Mahallesinden

Yeniyayla Mahallesinden Merhum Süleyman Der’in oğlu, Mustafa ve Ahmet Der’in kardeşi, Kenan, İsmet, Temel, Mehmet ve Osman Der’in babası, Mehmet Der vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Yeniyayla Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Yeniyayla Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Sarıyer Mahallesinden

Sarıyer Mahallesi’nden Merhum Vasiya Hamza Özne’nin oğlu, Vasiya Alaattin, Alanur, Gönül ve Merhum Aynur Özne’nin kardeşi, Kupalipha Zeynep’in eşi, Eyüpcan ve Kerem Özne’nin babası, Vasiya Aydın Özne vefat etmiştir.Cenazesi bugün Sarıyer Mahallesi Camii’nde kılınacak Öğle Namazına müteakip Sarıyer Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Cumayeri Karadere Köyünden

Cumayeri Karadere Köyünden Hacı Ahmet Arslan’ın eşi, Zekeriya Arslan annesi, Hacı Nezaket Arslan  Vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cumayeri Merkez Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Cumayeri Ordulu Karedere Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Yeniyayla Mahallesinde ,  Cumayeri Karadere Köyünde , vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz