Hendek’te Karete Takımı İtalya Yolcusu 


‘HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI İTALYA YOLCUSU

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları, 7-10 Aralık tarihleri arasında İtalya'nın Venedik kentinde düzenlenecek olan Karate Wkf Youth League (dünya gençlik ligi) organizasyonunda ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

Hendek’te Karete Takımı İtalya Yolcusu

SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Hendek Belediyesi Karate Takımı, 7-10 Aralık 2023 tarihleri arasında İtalya'nın Venedik kentinde düzenlenecek olan WKF YOUTH LEAGUE (Dünya Gençlik Ligi) şampiyonasına katılmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Toplamda 81 ülkeden 4133 sporcunun yarışacağı bu prestijli etkinlik, genç karatecilerin uluslararası alandaki yeteneklerini sergileme fırsatı sunacak. Hendek Belediyesi Karate Takımı, 9 sporcu ve 2 antrenörle Türkiye'yi temsil edecek. Teknik Direktör Nurkan Kayacık liderliğindeki takım, şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti. Antrenörler, Ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sporcularımıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Kürsü ’ye çıkarak güzel başarılar ile ülkemize döneceğiz. Dünya Gençlik Ligi zor bir şampiyonaya bizde elimizden geleni en iyisini tatamiye yansıtacağız. 

Katılacak sporcular ve antrenörler şunlar: Nurkan Kayacık (Teknik Direktör), Ümit Atış (Antrenör) Sporcular Yusuf Eren Temizel, Mehmet Efe Kayacık, İlker Eren Özel, Özgür Çağan Ergöz, Sait Kaan Kuru, Egemen Varlıca, İnci Varoğlu, Alya Ekizoğlu ve Elif Şimal Ekizoğlu.

Hendek’te Karete Takımı İtalya Yolcusu

BABAOĞLU: HENDEK GURURLANACAK

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sporculara başarılar dileyerek yaptığı konuşmada; “Hendek belediyesi Karate takımının ülke ve belediye adına gurur verici bir şekilde mücadele edeceklerine inanıyorum. Şampiyonaya katılan sporcular ve antrenörler, ellerinden gelenin en iyisini yaparak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye kararlılar. Bu önemli spor etkinliğinde Hendek Belediye Karate Takımı'nın elde edeceği başarılar, ilçenin adını uluslararası arenada duyuracak ve sporcuların emekleriyle bezenen bu başarı, Hendek halkını gururlandıracaktır” dedi. 

Haber : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler