Hendek Jandarma Ekipleri Sakarya AFAT Ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar sonucunda yaşamını yitirdiği öğrenilen Emirhan K* (17) nın cansız bedenine ekiplerce ulaşıldı. 

Bugün saat 20:06 sularında yaşanan boğulma olayında  Hasan Efe Z*** (15) ve  Emirhan K* (17) isimli şahısların Hendek Yağbasan Mahallesinde yer alan su göletine 19.45 sıralarında çay içmek için göletin bulunduğu bölgeye gittikleri belirtiliyordu. 

Hendek’te Gölete Giren Gencin Yaşamını Yitirdi Bildirildi.

Hendek Yağbasan Mahallesinde yer alan gölet çevresinde çay içtikten sonra gölete yüzmek için girdiklerini sonra suyun dibe çekmeye başladığı belirtilirken kurtulmak için çırpındıklarını arkadaşı olan Emirhan K* ın çıkamadığını gölete dibine doğru gittiğini belirtilmişti. 

Kurtarma Çalışmalarına Sakarya AFAD Arama Kurtarma Ekiplerinin yanı sıra Hendek Hayat Arama Kurtarma ekiplerine destek verdiği öğrenildi. 

Hendek’te Gölete Giren Gencin Yaşamını Yitirdi Bildirildi.

112 Acil Sağlık ve Jandarma ekiplerine Haber verilmesi olayla ilgili olarak Hendek Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, yaşanan olay doğrultusunda alınan  talimat doğrultusunda  adli tahkikata başlandığı bildirildi.

Emirhan Z*  (17)  in AFAD tarafından göletten çıkarılma çalışması devam ettirilirken saat 22:04 sularında cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi.