Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne bağlı Hendek Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 2023 - 2024 Güz yarıyılında başlatılan Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında topluma hizmet etme ve farkındalık oluşturma konusundaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali ERDUMAN'un takdirleriyle ödüllendirilen öğrenciler, başarılı bir törenle öne çıktı.

Dersin öğretim elemanı olan Öğr. Gör. Sezgin Bıçak'ın liderliğinde, öğrenciler Hendek Belediyesi'nin destekleriyle 14 hafta boyunca her Cuma Sakarya'nın farklı lokasyonlarına yayılarak çeşitli toplumsal faaliyetlerde bulundu. Bu süreçte, öğrenciler toplumun farklı kesimlerine yönelik projeler geliştirirken, çeşitli toplumsal meselelere dikkat çekmek adına da etkileyici çalışmalara imza attılar.

Hendek'te Farkındalık Çalışmalarından ötürü öğrenciler ödüllendirildi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun destek ve sponsorluğunda gerçekleşen faaliyetler arasında, öğrencilerin belediye tarafından sağlanan fosforlu yeleklerle Hendek Caddeleri'nde toplumsal meselelere dikkat çekme etkinliği öne çıktı.

Törende, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali ERDUMAN, Öğr. Gör. Sezgin Bıçak ve öğrencilere gösterdikleri üstün çaba ve katkılardan dolayı teşekkür belgelerini takdim etti. Törenin sonunda Öğr. Gör. Sezgin Bıçak, öğrencilere ve Yüksekokul Müdürüne teşekkür konuşması yaparak, birlikte gösterdikleri çaba ve başarı için minnettarlığını ifade etti.