Hendek Belediyesi Karate Takımı adına mücadele edecek olan sporcular şunlardır: Yusuf Eren Temizel, Mehmet Efe Kayacık, Caner Atış, Sait Kaan Kuru, Egemen Varlıca, Ahmet Emin Uzunoğlu, Mehmet Durmaz, Ömer Faruk Karabıyık, Ali Efe Benli, Ecesu Erdoğdu, Selin Pantu, Ecrin Gezgin, İnci Varoğlu, Nazlı Bağdatlı, Zeynep Büşra Kayacık, Sevim Öz, Ayşenaz Güniken, Aysima Salihoğlu, İlkin Erva Özel ve Ayşenaz Başer.

Hendek Belediyesi Karate Takımı'nın teknik direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış, sporcularının kürsüye çıkacağına olan inançlarını dile getirdi. Antrenörler, "Sporcularımıza güveniyoruz ve uluslararası arenada ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Madalyalarla Türkiye'ye döneceklerine eminiz. Bu turnuvada kulüp olarak katıldığımız uluslararası arenada velilerimizin gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz. Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'nun desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Hendek Takımı, Uluslararası Batumi Open Karate Şampiyonası için hazır !

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da Gürcistan'da mücadele edecek sporculara başarılar dileyerek, "Sizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyor ve güzel haberler bekliyoruz. Madalyaları Türkiye'ye getirerek Hendek'i gururlandıracağınıza olan inancım tam" dedi.

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Uluslararası Batumi Open Karate Şampiyonası'nda başarılar elde etmek ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için heyecanla mücadele edecek."