Hendek Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Hendek, Aksu, Süleymaniye, Karadere ve Çamdağı 1917 Orman İşletme Şefliklerinde gece koruma ve denetim faaliyetleri eş zamanlı olarak sürdürüldü.

Bölge Müdür Yardımcısı Bora Turan, OZM Şube Müdürü Erkan Kılıç ve Hendek Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, orman emvali ile üretim sahaları kontrol edildi.

Mobil ekipler tarafından yapılan kontrollerde ise orman emvali taşıyan araçların nakliye tezkereleri ve elektronik taşıma belgeleri (ETB) incelendi. Denetimler sırasında nakliyecilere orman suçları konusunda bilgilendirme de yapıldı.

Hendek Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, ormanların korunması ve orman suçlarının önlenmesine yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Ogm Kolaj