Dört gün önce Hendek Orman İşletme Müdürlüğünden çıkan ekip deprem bölgesinde depremzedelerin yardımına koşmayı sürdürüyor. 

Sakarya Orman İşletme Müdürlüğü Bağlı Hendek Ekipleri, Gaziantep ve Elbistan Köylerinde Yaşayan Vatandaşlarımıza Valilik izniyle yiyecek, giyecek, odun, kömür, yakacak emval niteliğindeki ürünler, soba dağıtımı köy köy gezerek yapıyor. 

Hendek Orman İşletmesi  deprem bölgesinde

Depremden etkilenen bölgelere Hendek den giden ekipler, vatandaşlara Sakarya dan gelen yakacak yardımları yanı sıra ulaşılamayan alanlara, soba , odun gibi yardımların koordinasyonu da aktif görev almaktadır. 

Hendek Orman İşletmesi  deprem bölgesinde

Deprem bölgesinde sürdürülen çalışmaları şöyle aktaran ekip üyeleri  ; “Daha güzel bir amaçla göndermek isterdik ekibimizi, içimiz buruk acımız büyük… Afet bölgesinde yaraların sarılmasına bir nebze de katkımız olsun diye onlarca işçimizi ve ekibimizi bölgeye uğurladık… Yaraları birlikte saracağız. Deprem çocukları… Bazıları çoğu şeyi unutacak ,hatırlamakta güçlük çekecekler kötü ayrıntıları, hatırlamak istemeyecekler… Ama üniformalı abilerin onların ellerini tuttuğunu muhtemelen unutmayacaklar. ‘Biz çadırda kalıyorduk, ormancı abiler bize yiyecek getirmişti’ diye anlatacaklar büyüdüklerinde buruk bir tebessümle… Yaraları birlikte saracağız” dediler. 

Hendek Orman İşletmesi  deprem bölgesinde