Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü güreş takımı, takım halinde elde ettiği üstün performansla TÜRKİYE ŞAMPİYONU unvanını kazandı.

Sakarya'nın gururu olan genç sporcular, hem bireysel başarılar hem de takım olarak elde ettikleri sonuçlarla büyük bir başarıya imza attılar. 34 kg'da Kerem Derman, 44 kg'da Eymen Çolak, 78 kg'da Efe Demir Türkiye şampiyonu olurken, 41 kg'da Eren Cin, 48 kg'da Atakan Birinci ve 62 kg'da Eymen Türk ise Türkiye üçüncüsü olarak kürsüde yer aldılar.

Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, alınan bu büyük başarıyı değerlendirirken duygularını şu şekilde ifade etti: "Takım halinde U13 Türkiye şampiyonluğundan sonra ANALİG şampiyonluğunu da Hendek Olimpik Spor Kulübü olarak Sakarya'ya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarıyla birlikte altyapıda sporcu yetiştirme konusundaki üstün başarımızı bir kez daha tüm Türkiye'ye göstermiş olduk."

Köstereli, kulüp olarak bu başarıya ulaşmalarında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak şunları ekledi: "Bu büyük başarının altında yatan emek ve çaba inanılmaz. Sporcularımızın yanı sıra, kıymetli antrenörlerimiz, destek personellerimiz ve bize her türlü imkanı sağlayan kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanı milletvekilimiz sayın Ali İnci'ye, sporun gelişimine büyük katkıları olan il müdürümüz sayın Nevzat İnanç'a, Sakarya'nın sporla buluşmasını sağlayan büyükşehir belediye başkanımız sayın Ekrem Yüce'ye ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz."

Hendek Olimpik Spor Kulübü, genç sporcularıyla, kazandıkları bu zaferle hem Sakarya'nın adını duyurdu hem de Türk sporunun geleceğine ışık tuttu. Bu başarı, sadece bir spor müsabakasının sonucu değil, aynı zamanda disiplin, çalışma azmi ve azimle birleşen bir örnek oluşturuyor.