19 Ağustos Tarihinde Müjdelenen ve Asfalt kaplanarak modernize edildiği belirtilen yol ile ilgili olarak Belediye bir bilgilendirmede bulundu. Yapılan Bilgilendirmede Alparslan Türkeş Caddesindeki asfalt çalışması şöyle duyuruldu. 

HENDEK BELEDİYESİNDEN O CADDEYE YENİLİK 

Kemaliye Mahallesi'nin önemli arterlerinden biri olan Alparslan Türkeş Caddesi'nde büyük bir yol iyileştirme projesi tamamlandı. Daha önce kilitli parke taşları ile kaplı olan yol, modernize edilerek asfalt kaplama ile yenilendi.

Hendek’te asfalt kaplanan yolla ilgili bilgilendirmede bulundu.

YENİDEN ULAŞIM KONFORU

Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları, mahalle sakinlerinin uzun süredir karşılaştığı sorunları çözme hedefiyle başlatıldı. Daha önce kilitli parke olarak kullanılan yol, zamanla oluşan çatlaklar, yamuklar ve bakım gereksinimleri nedeniyle ulaşımda sıkıntılara yol açıyordu. Yapılan sıcak asfalt çalışmasıyla birlikte, bu sorunların üstesinden gelinmeye çalışıldı.

ARTIK DAHA GÜVENLİ

Hendek Belediyesi tarafından yürütülen üstyapı çalışmaları sonucunda, Alparslan Türkeş Caddesi'nde yol yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. Daha önce kilit parke taşları ile döşeli olan yol, asfalt kaplamasıyla daha düzgün bir yüzeye kavuştu. Yapılan çalışmanın ardından bölge sakinleri, daha konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi yaşayacak.

Hendek’te asfalt kaplanan yolla ilgili bilgilendirmede bulundu.

BAŞKAN BABAOĞLU: ALPARSLAN TÜRKEŞ CADDESİ GÜVENLİ VE MODERN HALE GELDİ

Alt ve üstyapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde gerçekleştirilen asfalt çalışması ile mahallemizin ana ulaşım güzergâhlarından biri daha güvenli ve modern hale gelmiş oldu. Yolun kilitli parke taşlarıyla kaplı olması nedeniyle zamanla yaşanan bozulmalar ve bakım gereksinimi, asfalt kaplama ile minimize edildi. Mahalle sakinlerimiz ve sürücüler artık daha konforlu bir sürüş deneyimi yaşayabilecekler" dedi.”

Haber  : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler