Bir Çok Kez Teknofes yarışmalarına katılan Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu yıl da Teknofest Yarışmalarında katılım sağladı. 

Teknik ve Teknoloji konularında öğrencilerin gelişim ve gelişimin hat safhalara ulaştıran Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim teknik birçok konuda öğrencileri donatan Öğretmenler bu yılda öğrencilerin gerçekleştirdiği proje ile yarışmalara katılmaya hak kazandı. 

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TEKNOFEST’e katıldı.

İlk Kez 2018 Yılında Düzenlenen ve Ülkedeki birçok teknoloji yeniliğini yanı sıra , Milli Savunma dan Robotik Kodlamada, Her Yaştan öğrencinin projeleriyle katılım sağladığı ülkenin en büyük Teknoloji etkinliği olan Teknofest 2023’te Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu yıl da projeleri İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması kategorisinde Akıncılar takımı  Sağlık ve İlk Yardım temalı Sessiz Katil Karbonmonoksit projesi ile katılım sağlarken Afet Yönetimi temasında ise Ab-ı Hayat Takımı  Yıkım Bilgi Sistemi projeleri ile katılım sağladılar. 

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TEKNOFEST’e katıldı.

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı da Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projesini inceleyerek standı ziyaret etti.

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TEKNOFEST’e katıldı.

Akıncılar takımı danışman öğretmeni Ahmet Ferda AZER , öğrenciler Umut Görüm, Kerem Akçay, Ab-ı Hayat Takımı danışman öğretmeni Kenan Emre Üstün, öğrenciler Muhammed Durdurmuş ve Recep Ali Topçu dur.