Aynı Şıklar Aynı Nokta da maddi hasarlı kaza meydan ageldi. İlçemiz Hendek’e Köprü Başı Mahallesinden girişi sağlayan sinyalizasyon sisteminde gün geçmiyor ki trafik kazası yaşanmasın, gün ortalamasında son zamanlarda kazalar peş peşe meydana gelmeye başladı. Bölgede yaşanan trafik ışık ihlali kazaları daha da artırıyor. 

Hendek Köprübaşında Trafik Kazası…

Hendek Köprübaşı Işıklarında aynı gün içerisinde yaşanan ikinci kaza ve aynı haftada ise 3. trafik kazası olduğunu vurgulayan bölge sakinleri bölgeye ivedi olarak önlemler alınmasını isterken, sürücülerin trafik ışık ihlalinin gerek yolu bölmek isteyenler için gerekse otomobillerin karıştığı trafik kazalarına yoğun şekilde sebep olduğu vurgulanıyor. 

Hendek Köprübaşında Trafik Kazası…

Hendek - Gümüşova İstikametinde seyir halinde ilerleyen 3 aracın karıştığı trafik kazasında Hendek giriş yönündeki orta refüj deki trafik ve bilgilendirme levhalarına çarpmak suretiyle 34 TS 5** duran otomobilin yanı sıra, kaza da hafif hasar alan 54 K* 1** otomobil ve 54 *B 9** plakası bir kamyonun karıştığı trafik kazasında tüm araçlarda maddi hasar meydana gelirken, can kaybı yaşanmaması sevindirdi. 

D-100 Karayolu üzerine ilçe geçişindeki 3 adet ışıklı kavşak öncesine Elektronik Denetleme Sistemi EDS yapılması yaşanan kazaların önüne geçilebileceğini belirten vatandaşlar D-100 karayolunda hız limit ve sınırlarına riayet edilmediğinden dolayı ışıklı geçişlerde yoğun şekilde kazalara sebebiyet verildiği belirtiliyor. 

Hendek Köprübaşında Trafik Kazası…

Yaşanan Kazalara Dur Denilmesi için Vatandaşlar yetkililere şöyle seslendi ; “EDS nin uygulanabilmesi için yaptırmak isteyen , irade , idare, yönetim , siyasiler, seçilmişler, seçilmeye aday olanlar, bedava edebiyat yapanlar, birileri ölünce mi insan hayatı kıymete binecek.”