İlçemiz Hendek Köprübaşı Mahallesinde yer alan Hendek Trafik Işıklarında maddi hasarlı kaza meydana geldi. 

Kaza İftara saatler kala yaşanırken bölgede İftar Pidesi Almak üzere Bekleyen vatandaşların ilk müdahalesiyle otomobil sürücüleri araçlardan indirildi. 

Hendek den D-100’e çıkmakta olan 54 KT **  plakalı Hafif ticari ara ile  06 HG *** plakalı bir otomobilin karıştığı kazada orta refüjde yer alan korkuluklara çarpmak suretiyle araçlar durabildi. Yaşanan kazada 2 kilşi hafif yaralanırken, yaralıları 112 Sağlık Acil Ambulansları olayyerine gelerek aldığı öğrenildi.

Hendek Köprübaşında  2 Aracın karıştığı  kaza yaşandi-2

Yaşanan kaza sonrasında yolda ikinci bir kazanın yaşanmaması için bölgeye trafik ekipleri sevk edilerek, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Özellikle yoğun olarak ışık ihlalinin yaşandığı trafik ışıklarında ay sıralamasında birkaç maddi hasarlı kazanın meydana gelmesi, zaman zaman ışıklara riayet etmeyen sürücülerin yayalara çarpmak için son anda frenleyerek durdukları olaylar sıkça yaşanan bir kavşak haline geldiğini ve bu duruma bir an önce yetkililerin önlem alması isteniyor. 

Özellikle D-100’e giriş esnasındaki yan yolda yer alan trafik ışıklarına riayet edilmediği çokça karşılaşılırsa, zaman zaman mevcut ışıklara riayet edilmediği olmakta.