Yarışmanın sonunda birinci olan üreticiye, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından ödül verildi. İkinci ve üçüncü gelen yarışmacılara ödülleri ise Bahco SNA Endüstriyel Green Grup Uygulama Müdürü Suzy Lochtenberg ve Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Recep Ali Aydın tarafından takdim edildi.

Etkinlikte ayrıca, sponsorluklarından dolayı Bahco SNA Endüstriyel Genel Müdürü Murat Adak, Bahco SNA Endüstriyel Green Grup Uygulama Müdürü Suzy Lochtenberg ve Akın Ziraat İlaçları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin sahibi Doğan Akın'a Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından teşekkür edildi.

Hendek Kazımiye Mahallesinde Budama etkinliği düzenlendi.

Bu tür etkinliklerin, çiftçilerin bilinçlenmesine ve tarım sektörünün gelişimine katkı sağladığı vurgulanırken, dostluk ve dayanışma duygularının pekiştirildiği bir platform oluşturduğu belirtildi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bu tür etkinliklerin ve üniversite iş birliklerinin tarım sektörü için son derece etkili olduğunu ifade ederek, Belediyenin Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'nün bu alandaki çalışmalarının Sakarya için bir rol model olduğunu belirtti.