“HENDEK’TE İLÇE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Hendek Kaymakamlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramının 2'nci gününde resmi bayramlaşma programı düzenlendi. İlk olarak İlçe Müftülüğü önünde toplanıp bayramlaşan Hendek İlçe protokolü ardından ilçede görevli askerler ve polisleri ziyaret etti. Son olarak huzurevi sakinlerini ziyaret eden protokol üyeleri hastanede tedavi gören hastalar ile sağlık çalışanlarını da unutmadı.

Hendek İlçe Protokolü Bayramlaşma Programı gerçekleştirildi

KATILIM

Kurban Bayramının 2'nci gününde Hendek Kaymakamlığı tarafından resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Hac vazifesini yerine getirmek adına kutsal topraklarda bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu düzenlenen bayramlaşma programına katılamazken, programa Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu temsilen Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Sercan Candan, Siyasi Parti İlçe Başkanları - Yönetimleri, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimleri, Bürokratlar, Dernek ve Vakıf Temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Hendek İlçe Protokolü Bayramlaşma Programı gerçekleştirildi

TEK TEK DOLAŞTILAR

İlk olarak İlçe Müftülüğünden düzenlenen törenin ardından protokol üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Ardından Melek Nişancı Huzurevinde yaşlılar ziyaret edilirken, son olarak Hendek Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar, yakınları ve sağlık çalışanları ziyaret edilerek bayramları kutlandı.”

Hendek İlçe Protokolü Bayramlaşma Programı gerçekleştirildi

Haber : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler