ATATÜRK FİLMİ” HENDEK ÖZEL GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİ 

Kültürel ve sosyal etkinliklerle dikkat çekmeye devam eden Hendek Belediyesi, Ermeni lobisinin adeta savaş açtığı Atatürk 1881-1919 filmini ve ekibini Hendekli sinemaseverlerle buluşturdu. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek’te özel gösterimi yapılan filmi herkesin izlemesini tavsiye ederken, ilçede konuk ettiği filmin yönetmeni ve oyuncularını tebrik etti. 

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı "Atatürk 1881 - 1919", yetim bir çocukken bir kahraman dönüşen Atatürk'ün hayat hikâyesini konu edinen film, Hendek’te ücretsiz olarak sahnelendi. 

Hendek de “Atatürk Filmi” Gösterimi Gerçekleştirildi

Filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, oyuncular Sahra Şaş ve Şahin Sancak ile ses sanatçısı Aysun Öztekin’in de katıldığı gösterim, Sakarya’da bir ilk olurken, Türkiye genelinde de eşine az rastlanır özel gösterim olarak öne çıktı. 

Başkan Babaoğlu, filmin izlenmesinin ardından gerçekleşen söyleşi sonunda yönetmen Öztekin ve beraberindeki oyuncuları çiçek vererek, tebrik etti. 

Hendek de “Atatürk Filmi” Gösterimi Gerçekleştirildi

Film ekibiyle beraber filmin Hendek’te özel gösterimini kıymetli bulduğunu ifade eden Başkan Babaoğlu, “Atatürk filminin ilçemizde özel bir şekilde ve kıymetli film ekibinin de katılıyla gerçekleşmesinden son derece mutluyum. Özellikle Ermeni lobisinin baskılarıyla bir platformda gösteriminden vazgeçildiğini biliyoruz. Bu filmi herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. İnşallah serinin ikinci filmine de ev sahipliği yaparız” dedi. 

Haber. : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler