Etkinlikler Haberleri

etkinlikler haberleri ve güncel etkinlikler gelişmeleri, etkinlikler ile ilgili tüm video, etkinlikler fotoğrafları ve etkinlikler haberleri HENDEK HABER sitemizde


Hendek Etkinlik

Belediye Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Hendek’te bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Yapılan duyuruda 28 Mart Çarşamba Akşam saat 20:00 de başlayacak...

Sakarya

Büyükşehir Aralık takvimi açıklandı: Sakarya 2023’ü harika etkinliklerle kapatacak

Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Dünya Kahve Günü'nü özel bir etkinlikle karşıladı. Nehir Çikolata Evi'nin ev...

Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Millet Bahçesi'nde Açık Hava Etkinlikleriyle Kültür ve Sanata Kapılarını Açıyor

Hendek

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hendek’te de etkinlikler düzenlendi. Belediye Tarafından yapılan bilgilendirmede etkinlikler...

Hendek Etkinlik

İlçemiz Hendek’te bir süredir gerçekleştirilemeyen Selman Dede etkinlikleri bu yıl gerçekleşeceği Belediye etkinliği tarafından şöyle duyuruldu.

Hendek Etkinlik

İlçemiz Hendek’te Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Belediye tarafından düzenlenecek olan etkinlik ile ilgili olarak şu duyuruda bulundu.

Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde eğitimlerin yanı sıra belirli gün ve haftalarda etkinlikler de gerçekleşiyor.

Sosyal Hizmetler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Gelişim Merkezi'nde faaliyet gösteren Engelsiz Hobi Kursları'ndaki öğrencilerin 'Dünya Su Günü' ve 'Orman Haftası' sebebiyle yaptıkları...

Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde yarıyıl tatili sonrası 20 branşta gerçekleştirilen eğitimler kaldığı yerden devam ediyor.

KÜLTÜR-SANAT

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ocak kültür sanat etkinlikleri kapsamında, ara tatile giren çocuklar için dolu dolu bir etkinlik takvimi hazırladı.

Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi birçok alanda olduğu gibi, kültür sanat faaliyetlerinde de dolu dolu bir yıl geçirdi.

Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kültür sanat etkinliklerinde yeni yılın ilk takvimi belli oldu.

Kültür ve Sanat

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık kültür sanat etkinlikleri, oldukça özel bir programa daha ev sahipliği yaptı.

Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık kültür sanat etkinlikleri birbirinden değerli program ve konukları ile devam ediyor. Son olarak Prof. Dr. Mustafa...

Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Aralık kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro oyunları hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya

Büyükşehir Belediyesi Aralık kültür sanat etkinlikleri başlıyor.

Güncel Haberler

Hendek Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan program ardından Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda devam etti.

Büyükşehir Belediyesi

Sakarya Sapanca Şiir Akşamları Nın 21’ncisi 20-22 Ekim arasında farklı ülkelerden ve Türkiye’den önemli şairlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Reklam Bloğu Reklam Bloğu