'Değerli komşularım,

Kızanlık mahallesinde doğmuş, büyümüş; gelenek ve göreneklerinin ışığında esnaflık yaparak ilçemizin her karışında iz bırakmanın mücadelesi içinde olan bir kardeşiniz olarak duygularımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Yaptığımız her işte, attığımız her adımda; gençsin, yaşın küçük, sen ne anlarsın diyenler kadar, her zaman destek sunup helal olsun diyenlerde oldu. 
Bizler hep büyüklerimizi saydık, küçüklerimizi sevdik; yapıcı anlamda her söyleneni kendimize bir feyz sayarak yenileme fırsatı olarak gördük. 
Bugün yine bir kardeşiniz, arkadaşınız, komşunuz, mahallenizin genci olarak karşınızdayım. 
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde Kızanlık Mahalle Muhtarlığına aday olduğumu sizlere ilan etmek istiyorum. 
Ben o klasik sözlerle sizlere hitap ederek, yenilik, değişim ve dönüşüme olan hasretimizi umutsuzluğa dönüştürmek istemiyorum. Elbette bir göreve talip olanlar hizmet edecek, çalışacak ve üretecektir. 

Tabi ki bende daha çok çalışmak, daha çok katkıda bulunmak, daha çok hizmet etmek için sizlerin huzurundayım. 

Ancak ben mahallemin her sakiniyle bu şehrin sahibi olduğumuzu hissettirmeye talibim. 

Ben mahallemin bekleyen bir sorunu olmaması için uyumamaya, kamu ile komşularım arasında sağlam bir köprü olmaya talibim.

Ben değişime ve dönüşüme, genç kardeşlerimizin sesi olup onları korumaya, sosyal alanlar için adımlar atmaya, gerçekçi hedeflerle, “ Muhtarın görevleri belli” sözü yerine yapacaklarımızla, “Herkes hak ettiği gibi yönetilir” sözünün işaret fişeğini Kızanlık’tan yakmaya talibim. 
Gençliğimizin verdiği enerjiyle vizyonel bir bakış açısını hizmete dönüştürüp Hendek’te zaten her daim örnek olan mahallemin, eserleriyle, enerjisiyle, şanıyla ve güzellikleriyle anılmasını istiyorum. 

Ben Sakarya’da ses getirmek, “ Gençler bak neler yapabiliyorlarmış” dedirtmek için bu yola çıktım. 

Birilerinin değil, herkesin sesi olmak, mahallemizin en güçlü hizmetlerle desteklenmesi bu uğurda ben varım diyorum. 
Sizlere tek tek ulaşarak kendimi daha iyi anlatmaya gayret edeceğim. 

Dualarınıza, desteklerinize, gönüllerinizde yaşattığınız o güzel sevgilerinize, oylarınıza talibim. 

Allah bizleri bu çıktığımız yolda utandırmasın. 

Bu vesileyle bana destek olan değerli eşim ve ailem başta olmak üzere, kıymetli büyüklerime, kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 
Bir evladınız olarak bana bu heyecanı yaşatıp, doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etme umudunu bende gördüğünüz için hepinize minnettarım. 
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize, şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 

Sonsuz sevgi ve saygılarımla,

Hüseyin ÇAMUR
Kızanlık Mahallesi Muhtar adayı