Hendek Kızanlık Mahallesinden

Aslen Kızanlık Mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden, Merhum Çavuşoğlu Süleyman’ın gelini, Merhum Hacıoğlu Hüseyin Sarı’nın kızı, Merhum Ömer, Merhum Hüsnü, Hasan, Cemal ve Eşref Sarı’nın yengesi, Mehmet Sarı’nın ablası, Ali Sarı’nın eşi, Hurinaz Sarı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Hendek Yeni Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Yeni Mahalle 1509 sok Çevre yolu cami yanı oto yıkama ara sok

Hendek Hicriye Mahallesinden

Aslen Hicriye Mahallesinden olup Köprübaşı Mahallesinde ikamet eden, Merhum Mehmet ve Cevdet Olgun’un abisi, Mehmet Odacı, Merhum Cemal Odacı ve Mehmet Kodaman’ın dayısı, Muharrem Olgun’un amcası, Şaban ve Ali Olgun’un babası, Hamdi Olgun’un dedesi, Hacı Ahmet Olgun vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Köprübaşı Mahallesi Şaban Olgun’un hanesinden alınarak Yeni Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.
 
Adres. : Köprübaşı Mahallesi Eski İtfaiye hizmet binası ilerisi

Hendek Kızanlık Mahallesinden ,  Hicriye Mahallesinden veden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.