Dün gece Hendek Nikah ve Kongre Salonu'nda düzenlenen imza günü ve kitap tanıtım gecesinde büyük bir coşku yaşandı. Aydın Birinci'nin yeni kitabı için düzenlenen etkinlik, kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

Aydın Birinci, kürsüde duygusal anlar yaşayarak katılımcılara teşekkür etti. "İmza ve Tanıtım günüme katılan tüm dostlara teşekkür ederim. Heyecandan olsa gerek kürsüde teşekkür etmek isteyip de edemediklerim var..." diyerek başlayan Birinci, özel teşekkürlerini sıraladı.

Birinci tanıtım ve imza gecesine katılanlara teşekkür etti

Öncelikle, Belediyeye ve değerli personeline teşekkür eden yazar, organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesindeki katkılarına vurgu yaptı. Ardından, duygusal bir an yaşayarak eşine hitap etti: "Sonra da eşim Sevim Hanım'a; kitabımın gerek kapak tasarımını, gerekse görsel afişlerini ve bu geceki programı hazırlayan oğlum Burak Birinci'ye çok teşekkür ederim." dedi.

Birinci tanıtım ve imza gecesine katılanlara teşekkür etti

Katılımcılar, Aydın Birinci'nin duygu dolu teşekkür konuşmasıyla etkilenirken, gecenin devamında yazarla tanışma ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldular. Hendek'te düzenlenen bu özel etkinlik, edebiyatseverleri bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşattı.