İlçemiz Hendek’in Temizlenmesinden Mesul Olan ve İştirak Olarak Faaliyetlerini sürdüren TÜRKAY firması, İlçecede sürdürülen temizlik faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere Temizlik İşcisi istihdam edeceğini şöyle duyurdu. 

“TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Hendek Belediye Başkanlığı tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere işçi istihdam edileceği duyuruldu. Başvuruların 27 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar TÜRKAY’a yapılacağı açıklandı.

27 EKİM CUMA SON GÜN 

Hendek Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğünde istihdam etmek üzere işçi alımı yapılacağını duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “ Belediye Başkanlığımız tarafından tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğünde çeşitli görevlerde çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılmasına karar verilmiştir. Belediyemiz iştirak şirketi olan TÜRKAY A.Ş. bünyesinde istihdam edilecek işçilerin; en az ilkokul mezunu olması, askerlik görevini tamamlamış olması gerekmektedir.

FOTOĞRAFLI BAŞVURU FORMU DOLDURULACAK

Adayların 27 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar Hendek Kaymakamlığı karşısında bulunan Hendek Belediyesi Ek Hizmet Binasında bulunan Türkay A.Ş. İnsan Kaynakları Servisine 1 adet vesikalık fotoğrafla başvurularını yapmış olmaları gerekmektedir. Başvuruların tamamlanmasının ardından uygun bulunan adaylar bir hafta içinde mülakata davet edilecek.”

Haber  : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler