Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum İshak Kanarya ’nın oğlu, Dursun Ali Kanarya ‘nın abisi, Mustafa Kanarya ‘nın amcası, Mesut, Metin ve Sinan Peri, Murat ve Osman Beşel’in dayısı, Yaşar Kanarya vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Başpınar Mahallesi Cenaze Köprüsünü ilerisi, İlk ışıklardan sağdaki 3 katlı ev 

Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum Orhan ve Sacide Saygun’un oğlu, Serkan Saygun’un babası, Faruk Saygun ve Melek Uzun’un abisi, Osman Tarık Saygun vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Caminde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Dereboğazı Mahallesi 1054 Sok Terminal üstü yan yol caddesi

Yenimahalle’de ikamet eden

Aslen Söğütlü İlçesinden olup, ilçemiz Yenimahalle’de ikamet eden, Evren ve Seda Yüksel’in babası, Merhum Reyhan Yüksel’in eşi, Emekli Tekel Müdürü Mehmet Yüksel vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkindi Namazına müteakip Söğütlü İlçesi Akçakamış köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir.
Merhuma Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Adres. : Söğütlü İlçesi Akçakamış köyü

Hendek Başpınar Mahallesinde ,  Dereboğazı Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.