BAYRAKTEPE’DE NEFES KESEN BOX GECESİ SONA ERDİ

Akburak Spor Kulübü organizatörlüğünde Hendek Belediyesinin destekleriyle düzenlenen Hendek Boks Gecesi MHP ilçe Başkanı' Burhan Namlı’nın katılımlarıyla Bayraktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Başkan Namlı tarafından Yıldızlar ve Büyükler kategorisinden kazananlara ödülleri takdim edildi.

BİRÇOK SPORCU KATILDI

Uluslararası birçok ilden 60 sporcunun katılımıyla Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Meclis Üyeleri, Sakaryalı İş İnsanları, antrenörler, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından ardından açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan program, yerlerini alan protokol üyelerinin ve davetlilerin müsabakaları büyük heyecanla izlemesiyle devam etti. Gecenin sonunda kazananlara madalya ve kupaları MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı tarafından verildi.

hendek-bayraktepe-tesislerinde-boks-gecesi-duzenlendi-3

İLÇE BAŞKANI NAMLI KAZANANLARA ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Yıldızlar Kategorisinde 46 kg’da birinciler; Ahmet Küçük(Bursa),  Alperen Engin (Bayburt)

52 kg’da; M. Refik Tuncer, (Sakarya) , Ahmet Sağı (Gürcistan) 57 kg’da Yusuf İslam Şaka. (Bayburt) Naram Suhlap (Irak) 57 kg’da Enes Uysal (Sakarya), Zekeriya Akarsu, 60 kg’da Hilmi Raşit Akburak (Sakarya), Eray Çolak, 63 kg’da Sadık Fırtına (Bursa), Tayfun Der (Sakarya) olurken,
Büyükler kategorisinde ise birinciler; 54 kg’da Kaan Eren Ökten, İbrahim Çakır (Bursa), 57 kg’da Mert Coşar (Düzce), Bedirhan Akburak (Bayburt) 60 kg’da Rahmi Tunalı (Bursa), Abdulkadir Kaya (Zonguldak) 63 kg’da Ece Aduse Ediz (Sakarya), Zeynep Edikli (Zonguldak), 66 kg’da Elif Zeyrek (Manisa), Elfide Kaya (Bilecik), 71 kg’da Sultan Osmanlı (Bursa), Yunus Khakiman (Çeçenistan), 66 kg’da Emin Sezer (Sakarya), Daniel Şahbazi (İran), 75 kg’da ise Birol Akgün ile Ali Yayla (Almanya) oldu.

Hendek Bayraktepe Tesislerinde Boks Gecesi düzenlendi.

Haber : Hendek Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Bülteni