Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek ilçesinde su sorununu kökten çözmek amacıyla başlattığı altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorTamamlanan sondaj çalışmalarının ardından yeni bir adım atan Büyükşehir, içme suyu kaynakları ile entegre çalışacak 3 bin 250 metrelik hat imalatına başladı. Özellikle Yeşilyurt bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalar, kısa süre içinde tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacak.

Yeşilyurt Mahallesindeki İçme Suyu Sorununa Kesin Çözüm üretiliyor

SASKİ (Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından yürütülen projede, su sorunlarına kalıcı çözüm getirilmesi hedefleniyor. İki sondaj çalışmasının başarıyla tamamlanmasının ardından başlatılan içme suyu hattı imalatı, Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları su sorunundan kurtaracak.

Yapılan açıklamada, "Kaliteli içme suyunu tüm sokak ve hanelere kesintisiz bir şekilde ulaştırmak başlıca görevimiz. Şehrimizin ihtiyaç duyulan noktalarında yürüttüğümüz çalışmalar ile mahallelerimizi yeni projelerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Hendek Yeşilyurt Mahallesi'nde daha önce keşfettiğimiz içme suyu kaynakları ile entegre şekilde hizmet verecek 3 bin 250 metrelik hat imalatına başladık. Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz yeni hat çalışmaları bölgeye hayırlı olsun" denildi.

Yeşilyurt Mahallesindeki İçme Suyu Sorununa Kesin Çözüm üretiliyor

Bu proje ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi, altyapıda yaşanan sorunları kökten çözerek vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Hendek Yeşilyurt Mahallesi, içme suyu sorununa getirilecek çözümle daha sağlıklı ve kesintisiz bir su kaynağına kavuşacak.