Babaoğlu Kendi Köyünden Böyle Oy İstedi…
Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu dün gece   seçim çalışmaları dolayısıyla Kendi köylerine konuk oldu. 

Baba Oğlunu köyünde çok sayıda bay , bayan, ve gençlerin meşale ve havai fişek gösterileri ile karşılandı.Köyünde bir konuşma yapan Babaoğlu’nu şunları söyledi. 

Babaoğlu ; “Önce Köyümüzün muhtarının  elini öpelim, biz tabi tabi burada sade bir  toplantı yapacağız diye  geldik,  köyün meydanı  miting alanı olmuş, allah hepinizden razı olsun, ben kötümde  mahcup etmediniz siz. Lütfiye Köşkü Mahallemizin , çok değerli sakinleri, değerleri  büyüklerim, saygıdeğer muhtarım, değerli  hanımefendiler, heralde mikrofon bizi konuşturmayacak bu gece, değerli hanımefendiler, beyefendiler, dostlarım, kıymetli akrabalarım, sizlere kendi köyümün sizlerin arasına misafir olarak geldiğini söylemek istiyorum. tabi  ben buraya , hanlar hamamlar, lüks alış merkezleri yapacam da demiyorum, öncelikli asli görevini tam anlamıyla yapacağımız, belediye başkanı kuzeyden olunca kuzeye, güneyden olunca güneye, efendim bir başka yerde olunca bir başka yere, hendeğin, göbeğinden, her tarafa eşit ve adil bir hizmet dağıtacağım. Bunu söylerken  , mahallelerimizin  ,  vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz, elhamdülillah, gerek bu mahallelerle alakalı, gerekse hendekle alakalı problemlerini biliyoruz, derslerimizi çalıştık. 2014 seçimlerinde kazanamadık, az bir farkla  kaybettik, 5 yıldır  mücadelemize devam ediyoruz. Asla bu mücadelemizi , başarılı olduğu birileri tarafından görüldü ki, bazı operasyonlarla ayaklarımızdan kılıçla kesilmek istendi. Çok şükür ki halkımız belediye başkanı olarak beni görmek istediklerini söylediler.. Bende sizlerin sesine kulak verdim, ve karşınızdayım. Hendekli bir kardeşiniz , akrabanız, dostunuz kardeşiniz olarak , bu dönem de sizlerden yetki istiyorum. Mahallemizin veya Hendeğin sorunlarını, özellikle büyükşehir yasasından sonra kaynaklanan , vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz, çözüm yollarını da biliyoruz.” dedi.