Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Teknofest 2023'te ne kadar başarılı bir model uyguladığımızı sonuçlarla görmek büyük bir fırsattı" dedi. 

Rektör Sarıbıyık, öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde dahi Sakarya'da kalmaya devam ettiklerini vurgulayarak, gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalıştıklarını ve yarışmada üniversitelerini en iyi şekilde temsil ederek büyük başarılar elde ettiklerini ifade etti. 

SUBÜ takımları, yarışmada 1 birincilik, 3 ikincilik, 3 üçüncülük, En İyi Takım Ruhu Ödülü ve En İyi Sunum Ödülü gibi birçok derece elde etti. Rektör Sarıbıyık, bu başarıların SUBÜ'nün nitelikli insan yetiştirme misyonuna büyük katkılar sağladığını belirtti ve genç öğrencilerin gelecekte ülkenin ve dünyanın önde gelen şirketlerinde ve kurumlarında çalışacaklarını ve SUBÜ'yü en iyi şekilde temsil edeceklerini umut etti. 

Teknofest katılan takımlar mangal etkinliğinde buluştu

Etkinliğe Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Tatlı, akademisyenler, öğrenciler ve diğer yetkililer de katıldı. Dekan Tatlı, öğrencilerin ve akademisyenlerin birlikte ciddi işlere imza attıklarını söyleyerek, projeler, sahadaki uygulamalar ve mühendislik eğitimi gibi alanlarda sürekli olarak seviyeyi ileri taşımak için çaba harcadıklarını ifade etti. 

Teknofest katılan takımlar mangal etkinliğinde buluştu

Tatlı, insan yatırımının en değerli yatırım olduğunu belirterek, öğrencilerin aktifliklerinin ve başarılarının kendilerini gururlandırdığını dile getirdi. Teknoloji Fakültesi Dekanı, öğrencilere her zaman destek olacaklarını ve güzel bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.