Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sonbahar doğa yürüyüşlerini düzenlemeye hazırlanıyor. Toplamda 7 farklı parkurda gerçekleştirilecek doğa yürüyüşlerinin ilk buluşması 17 Eylül Pazar günü İnönü Ercova parkuruyla başlayacak. Kayıt işlemleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesinden adresi üzerinden yapılacak.

Sakarya Sonbahar Doğa Yürüyüşleri başladı-2023-4

Sonbahar doğa yürüyüşleri her yıl büyük ilgi görüyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu etkinlik, doğa severlere 7 farklı parkurda doğanın tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Sonbahar döneminin ilk yürüyüşü 17 Eylül'de İnönü Ercova parkuruyla başlayacak ve 5 Kasım Pazar günü Karagöl Çardacık Acelle Parkuru ile sona erecek.

Doğa yürüyüşlerine katılmak isteyenler, kayıt işlemlerini ilgili haftanın içinde web adresinden gerçekleştirebilecekler. Otobüsler, Pazar günleri saat 08.30'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan kalkacak ve katılımcıların giriş biletlerini yanlarında bulundurmaları gerekecek. Parkurların uzunluğu ve zorluğu nedeniyle 18 yaş altındaki ve sağlık sorunu bulunan kişilerin yürüyüşlere katılması uygun olmayacak.

Sakarya Sonbahar Doğa Yürüyüşleri başladı-2023-1

Sonbahar Doğa Yürüyüşlerinin Takvimi:

17 Eylül Pazar - İnönü Ercova Parkuru (16-18 Km)
24 Eylül Pazar - Akçay / Nuriosmaniye Parkuru (14-16 Km)
1 Ekim Pazar - Kılıçkaya Orman Gözetleme K. Parkuru (12-14 Km)
8 Ekim Pazar - Çine Taşı Orman Gözetleme Parkuru (14-16 Km)
15 Ekim Pazar - Keremali Çamlıca Gölü Parkuru (16-18 Km)
22 Ekim Pazar - Hendek Turnalık Yaylası - Hendek Çiğdem Yaylası - Beşoluk Yaylası Parkuru (16-18 Km)
5 Kasım Pazar - Karagöl Çardacık Acelle Parkuru (12-14 Km)
Doğa severleri bu muhteşem doğa yürüyüşlerine katılmaya davet ediyoruz.