Yeni Parti Hendek’te kongre heyecanı
Yeni Parti Hendek İlçe Teşkilatı, 1. Olağan İlçe Kongresi’ni gerçekleştirerek ilçe teşkilatındaki kongre sürecini tamamladı. Kongrede Nihat Bayraktar ilçe başkan adayı olarak yer alırken, yapılan seçim sonucunda Yeni Parti Hendek İlçe Başkanı seçildi.
Kongrede asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri ile il kongresi delege adayları da belirlendi. Yönetim kurulunda 18 asil ve 18 yedek isim yer alırken, il kongresi delege adayları listesinde 58 isim bulundu.
Yeni yönetim belli oldu
Nihat Bayraktar başkanlığındaki Yeni Parti Hendek İlçe Yönetim Kurulu’nun asil listesinde; Ali Karasakal, Beyhan Balcı, Buğra Can Acıbal, Ecrin Çolak, Emine Yazıcıtünç, Fatih Taşkın, Hakkı Çalık, Hasan Basri Bertan, Havva Pala, Mehmet Kara, Nilüfer Korkmaz, Ömer Alac, Pervin Mertdil, Ramazan Kutsal, Recep Sak, Samet Kundakçıoğlu, Uğur Özer ve Yalçın Başkurt yer aldı.
Yedek yönetim kurulunda ise Yılmaz Ardahan, Metehan Köse, Yaşar İnan, Ali Pala, Nejmi Kutun, Nalan Kutlu, Yüksel Şirin, Nevzat Demirkan, Tuğba Cömert, Halil Şener, Nurhan Saygun, Muammer Polcumcu, Avni Bavaş, Hatice Tan, Hürmet Köseoğlu, Ceren Canan, Fahriye Yalçın ve Kadem Işık isimleri bulundu.
İl kongresi delege adayları arasında ise Ahmet Kutsal, Ali Karasakal, Ali Pala, Ayhan Bal, Bahriye Türedi, Buğra Can Acıbal, Celal Bıçak, Cenap Cüneyt Dinçer, Cengiz Varlıca, Efraim Kalmış, Emine Yazıcıtünç, Esma Tavşancı, Fahrettin Yiğit, Fatih Taşkın, Gülhan Şengezer, Hakkı Çalık, Halil Şener, Hatice Tan, Havva Pala, Hüseyin Varan, Hüsnü Ulusoy, Işıl Uğurelli, Kadem Işık, Kadir Belin, Metehan Köse, Muammer Polcumcu, Nalan Konuk, Nalan Kutlu, Nejmi Kutun, Nevin Şeşen, Nevzat Demirkan, Nihat Bayraktar, Nilüfer Korkmaz, Nuray Halis, Nurhan Saygun, Nurten Nal, Nusret Karabaş, Orhan Başkurt, Osman Naygın, Osman Uylu, Ömer Alac, Öznur Oğuz, Pervin Mertdil, Recep Sak, Saliha Nal, Selamet Boştancı, Selma Kutun, Sema Yeğin, Tuğba Cömert, Urlu Konuk, Vahap Ulusoy, Vahdettin Çilek, Yaşar İnan, Yaşar Oruç, Yılmaz Ardahan, Yusuf Yeşilyurt ve Yüksel Şirin yer aldı.
Bayraktar: “Hedefimiz Hendek Belediyesini kazanmak”
Kongrede konuşan Nihat Bayraktar, ön seçimde üyelerin oylarıyla yeniden aday gösterilmesinin kendileri açısından bir sorumluluk olduğunu belirterek, yeni dönemde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Bayraktar, geçmiş yıllardaki çalışmalarına değinerek mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlara ulaştıklarını ve uzun yıllar sonra Hendek’te 5 belediye meclis üyesi kazandırdıklarını ifade etti.
Hendek’in trafik, otopark, altyapı, yol ve yağış sonrası yaşanan sorunlarına dikkat çeken Bayraktar, bu sorunların yalnızca gündeme getirilmesiyle yetinmeyeceklerini, çözüm için takipçi olacaklarını söyledi.
Bayraktar konuşmasında, “Bizim hedefimiz net; ilk yerel seçimde Hendek Belediyesini kazanarak halkın huzur içinde yaşadığı, sorunları çözülmüş daha modern, daha çağdaş Hendek’i inşa etmek” ifadelerini kullandı.
Siyasi çalışmalarında herkese ulaşacaklarını belirten Bayraktar, ayrıştırıcı bir anlayıştan uzak duracaklarını ve Hendek’in sorunlarına odaklanacaklarını söyledi.
Konuşmasının sonunda yeni dönemde mahalle mahalle çalışacaklarını ifade eden Bayraktar, “Birlikte çalışıp, birlikte mücadele edeceğiz. Birlikte kazanacağız” dedi.
Yeni Parti’nin Hendek yapılanması, geçtiğimiz aylarda teşkilatlanma çalışmalarını başlatmış ve Nihat Bayraktar kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirilmişti. Eylül ayında gerçekleştirilen ön seçimde ise Bayraktar, üyelerin oylarıyla ilçe başkan adayı olarak belirlenmişti.






