Dün gece, akşam saatlerinde D-100 Karayolu üzerinde, Hendek Küçük Sanayi Trafik Işıkları'nda meydana gelen kazada, bir tanker ile bir otomobil çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden iki genç, bugün sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verilecek. Olayla ilgili incelemeler hala devam ederken, Hendek'te acı bir hüzün hakim.

Kazada yaşamını yitiren Mehmet Can Yelken, Hendek Güldibi Mahallesi'nden Merhum Dem Yelken’in torunu, Murat Yelken’in oğlu, Özcan, Osman Çamur, Muammer ve Burak Yelken’in yeğeniydi. Mehmet Can Yelken'in cenazesi bugün saat 12.00’de Şevketiye’deki hanesinden alınarak Güldibi Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığı'na defnedilecek.

Aynı araçta bulunan ve kazada hayatını kaybeden Berat Velioğlu ise Güney Mahallesi'nden olan, Sarıdede Mahallesi'nde ikamet eden, Merhum Ekrem Aslan’ın torunu, İhsan ve Hendek Devlet Hastanesi personeli Hacer Velioğlu’nun oğluydu. Berat Velioğlu'nun cenazesi bugün saat 12.00‘de Sarıdede Mahallesi 3013 sokaktaki hanesinden alınarak Büyük Camii'de kılınacak öğle namazına müteakip Güney Mahallesi Aile Kabristanlığı'na defnedilecek.

D-100 Karayolu Üzeri, Hendek Küçük Sanayi Trafik Işıkları, Nuriye Mevkiinde yaşanan bu elim kaza nedeniyle, genç yaşta hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Hendek Haber ailesi olarak, acılarını paylaşıyor ve bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Kazanın detaylarına ilişkin soruşturma devam ederken, trafik güvenliğine dair önlemlerin bir an önce alınması gerekliliği bir kez daha ortaya çıkıyor. Yitirdiğimiz gençlerin anısını yaşatmak adına, trafik kurallarına uyma ve güvenli sürüş alışkanlıkları konusunda toplumsal bir farkındalık oluşturmak önem arz etmektedir. Unutulmamalıdır ki, her bir kayıp, toplumumuzun bir parçasını kaybetmek anlamına gelir.