Hendek Lütfiyeköşk Mahallesi’nden

Lütfiyeköşk Mahallesi’nden Nevzat Namlı ’nın eşi, Bedirhan, Hasan ve Oğuzhan Namlı ‘nın Annesi, Sevim Namlı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Lütfiyeköşk Mahallesi caminde kılınacak Öğle Namazına müteakip Lütfiyeköşk  Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Aslen Hendek Güney Mahallesinden

Aslen Güney Mahallesi’nden olup İstanbul’da ikamet eden Merhum İbrahim Sunman’ın oğlu, Merhum Sami, Sabri, Veysel, Sinan, Rahmi, İbrahim, Üzeyir, Mevlüt, Sebahattin, Nurettin, Yaşar ve Zülküf  Sunman’ın amcası, Adil Aslanoğlu, Mehmet Başarık ve Tahsin Kulaber’in dayısı Musa Sunman vefat 
etmiştir. Cenazesi Bugün Güney Mahallesi Camisinde kılınacak İkindi Namazına müteakip Güney mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.  

Aslen Bıçkı Yeşilyayla köyünden

Aslen Bıçkı Yeşilyayla köyünden olup İstanbul’da ikamet eden,  Merhum Emir Tapşı’nın (Tapşıpa) kızı, Merhum Şerafettin Özbaş’ın (Abaş) eşi, Suudi Özbaş ve Sinem Yakut’un Annesi Necla Özbaş vefat etmiştir. Cenazesi Bugün İstanbul’dan Büyük Camiye getirilecek Büyük Caminde kılınacak ikindi namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.   

Beyköy Mahallesinden

Beyköy Mahallesi’nden Hikmet ve Fikret Top’un Babası, Burhan Zor’un Kayınpederi, Orhan, Gökhan Zor ve Emin Top’un Dedesi, Zeki Top vefat etmiştir. 
Cenazesi Bugün Beyköy Mahallesi caminde kılınacak Öğle Namazına müteakip Beyköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Lütfiyeköşk Mahallesinde , Beyköy Mahallesinde , Güney Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz